Algemene Voorwaarden

Jillco Kunststofservice BV hanteert de  Algemene Voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie als algemene voorwaarden. Deze voorwaarden kunt bekijken door op onderstaande link te klikken.

ALGEMENE VOORWAARDE NEDERLANDSE THUISWINKEL ORGANISATIE

Naast de algemene voorwaarden van de  Nederlandse Thuiswinkel Organisatie wijzen we u op onderstaande aandachtpunten en of uitbreidingen:
-De koper heeft het recht op een afkoelingsperiode van 14 werkdagen na levering van de goederen. Dit betekent dat de koper de goederen binnen deze periode mag retourneren naar Jillco Kunststofservice BV. De verzendkosten en de risico’s die hier mee gepaard gaan, zijn voor de koper.
-Wanneer de koper goederen retour wil zenden wordt het op prijsgesteld om dit vooraf te melden bij Jillco Kunststofservice BV. Het vooraf melden is echter niet verplicht.  
-De retourzending moet voldoende gefrankeerd verzonden worden naar: Jillco Kunststofservice BV, Twijnderstraat 55, 6006 NW  Weert, Nederland.
-Jillco Kunststofservice BV brengt geen kosten in rekening wanneer een zending wordt geretourneerd, wel wordt na het ontvangen van de retourzending, de zending geïnspecteerd. Als de goederen incompleet of beschadigd zijn zullen hiervoor kosten in rekening worden gebracht aan de koper. Deze kosten worden dan in mindering gebracht aan het te restitueren bedrag.
-Bestelling die uitsluitend bestaan uit kleurstalen (monsterplaatjes) vallen niet onder het retourrecht!